Galleri Galej – en fest för dig som gillar konst!

Lördagen den 18 september bjuder museer och gallerier i Borås upp till galej. Nio olika aktörer har förlängda öppettider under dagen och satsar på att ge dig ett riktigt festligt besök. I år har också några av stadens restauranger Galleri galej-erbjudanden till dig som blir hungrig under dagen!

Genom Borås Art Biennial, No Limit och stadens museer och gallerier skapas en kulturell helhet av internationella mått. Den 18 september mellan 11.00-17.00 vill vi uppmärksamma det lite extra. Kanske bjuds det på en särskild utställning eller guidning dagen till ära, levande musik, spännande erbjudanden, dryck och tilltugg eller något helt annat som fördjupar och förstärker din upplevelse.

För att det ska vara enkelt att ta sig runt mellan de olika aktörerna har vi ordnat skyttelbussar som är fria att åka med. Om du vill. Här finns gott om utrymme för den som har ont om tid, inte hittar eller har svårt att förflytta sig. Allt för att du ska kunna maximera och njuta av din konstupplevelse på bästa sätt.

Schema och karta för skyttelbussarna.

Följande museer och gallerier medverkar

Alla museer och gallerier följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om antal besökare.